02-ES
       
     
2.jpg
       
     
DSC_0993 no glare.jpg
       
     
esquimalt table to zeitrum.jpg
       
     
8.jpg
       
     
6.jpg
       
     
7.jpg
       
     
esquimalt exterior lane corrected.jpg
       
     
Esquimalt Presentation Plans.jpg
       
     
Esquimalt Presentation Section.jpg
       
     
02-ES
       
     
02-ES

West Vancouver
7,015 sf single-family home on 14,988 sf lot
Completed summer 2012
Materials: Architectural concrete, Cumaru hardwood, composite panel

The Esquimalt House moves laterally across a wide, steeply sloping lot, allowing natural flows between a side yard, the living areas, and the pool and outdoor entertaining spaces. A second entrance on the lowest level creates two distinct arrival experiences: a lane entry designed to welcome family, and a guest-oriented, top-level courtyard entry that is unencumbered by driveway infrastructure. The house provides dramatic interior and exterior quasi-public spaces for entertaining while offering a more intimately-scaled spaces for private living and personal contemplation.

2.jpg
       
     
DSC_0993 no glare.jpg
       
     
esquimalt table to zeitrum.jpg
       
     
8.jpg
       
     
6.jpg
       
     
7.jpg
       
     
esquimalt exterior lane corrected.jpg
       
     
Esquimalt Presentation Plans.jpg
       
     
Esquimalt Presentation Section.jpg